Tuesday, January 11, 2011

permulaan

    PERMULAAN....setiap yang berlaku pasti ada permulaanya. untuk pandai membaca kita perlu bermula dengan ABC, perpisahan pula bermula dengan sebuah PERKENALAN..dan disini bermulanya satu permulaan bagiku. permulaan tuk berkongsi segala-galanya. bukan tuk membuka aib diri mahupun menunjuk, tapi sebagai sebuah catatan dan peringatan terhadap diri sendiri.. aku dan blog, satu permulaan..




p/s: aku pun tak tahu apa yang aku bebelkan kat atas tu.. *senyum + malu2*.. apa yang ingin aku katakan, ini first post aku...hehehehe

2 comments:

hasliza said...

Kita ada di dunia bukan untuk mencari seseorang yang sempurna untuk dicintai tetapi untuk belajar mencintai orang yang tidak sempurna dengan cara yang sempurna.

p/s:
hehehe...bukan ayat aku ye...just untuk dikongsi bersama.

cinta sempurna said...

wah!! aku suka ayat ni. "mencintai orang yang tidak sempurna dengan cara yang sempurna".. nampak comel ayat ni...