Monday, April 18, 2011

assalamualaikum & hye semua.

  how are u? hope kamu semua sihat2 lah ye. finally, aku berjaya tuk post entry ni.entry yang tidak bertajuk.*ehehhe* dah lama kot aku tak membebel kat sini. SERIUSLY aku sangat sibuk. ALHAMDULILAH, muet pun dah abis*tapi hasilnya... tak tau la.hope semua okay* sekarang nie dah masuk study week okay. tapi aku masih lagi dalam fasa pemanasan otak aku.teruk2.apalah nak jadi dengan aku nie.aku masih lagi ada hati tuk bermain2 dengan lappy aku. dan hasilnya, tuk last weekend aku berjaya tuk lukis beberapa doodle*hhmm..doodle kew?ntahlah,aku pun tak pasti.tapi seriusly,tak cantik*

  cuba kamu semua usha doodle nie.. cantik or buruk?
yang nie aku namakna suzy. macam pelik jew kan?

yang nie nina. oopss, tak sempat nak lukis kaki..heheh
hahahaha. macam mana? buruk kan? nie la first time aku lukis mende alah tu. sebelum nie aku memang BUTA SENI..okay.bubye. nak sambung study, nanti tuan ayah & puan emak marah.

-LOVE BUBU-

2 comments:

tears said...

good job for the first try..
good luck..
can't wait for another doodle..:)

p.e.y.u.z. said...

haha. doodle yang last tu tak boleh blah. muka dia takde perasaan kot.kena letak smiley sikit agar tuan dia selalu ceria. neway, i'm your new follower dan selamat berkenalan ye. jenguk dan follow la blog saya balik.

http://peypeybeetlebug.blogspot.com