Monday, May 30, 2011

bukan gadis seberang



assalamualaikum and hello everyone!!

   apa habaq semua? harap-harap semuanya baik nohh!! dah hampir sebulan lebih aku hilangkan diri. mesti kamu semua rindu kat aku. hahahhaa. FINE. sekali lagi aku perasan. siapa lah aku nie untuk dirindui? *sungguh pandai waniey berpuitis kan?* ok. aku bukan sengaja menghilangkan diri, but aku menikmati cuti SEM.faham-faham jea lah, kat rumah aku still kekurangan internet untuk mengupdate story kat kamu semua.

  dan sekarang cuti sem dah berakhir.NEW SEM pulak yang menjelma. hhmmmm cakap pasal cuti sem, siyesly cuti sem yang lepas agak kurang happy tak tahu kenapa, tapi sepanjang cuti bertimbun-timbun problem muncul.lepas satu, satu*.YA ALLAH.. banyak sungguh ujian-MU kepada hamba-MU ini.* dan aku bukanlah gadis kental,kuat mahupun tabah seperti watak-watak heroin di sinetron dari seberang. aku hanya mampu menangis dan memendam rasa. namun, SEJUTA  rasa kesyukuran kerana aku masih mempunyai mak, ayah dan adik-adik yang selalu ada disisi aku.TERIMA KASIH mak, ayah & adik-adik. i love all of u.

andainya tangisan itu mampu selesaikan masalah..

  
FULLSTOP. tamat sudah story pasal kehilangan aku selama 1 bulan lebih. ingatkank nak update story pasal new sem, hhmm takpe lah. next entry aku story. bubye.need a rest. nite world.

-LOVE BUBU-
  

2 comments:

tiktok said...

patot r slame ni x nmpk awk...
awk rest kt uma..
truskan mengupdate..sy tgu entry awk seterusnya

gadis kurung said...

hehhe.. trima ksih awak..