Sunday, April 3, 2011

MAAF awak!! saya tersilap.

assalamualaikum semua.
-maaf entry kali ini aku in jiwang mood-

                                                                                                 

                               

awak,bila saya dah mula sukakan awak, dah mula sayangkan awak, dah mula rindukan awak KENAPA awak baru cakap kita just kawan? maybe silap saya sebab tersilap tafsir segala apa yang awak buat pada saya. saya ingat tu tanda awak sukakan saya, sayangkan saya, rindukan saya TAPI tu cuma cara awak layan saya just as a kawan.MAAF awak, saya tersilap. 



p/s: to lelaki2 kat luar sana tu, careful with your sikap/perbuatan. maybe ada yang tersilap tafsir.
      *maaf, entry kali nie memang ntah pape*

-LOVE BUBU-



5 comments:

wanny ahmad said...

wani suke sgt2 post ni..
the best laa.. :)

gadis kurung said...

hehehhe..tengkiu dear.

wanny ahmad said...

welkem my dear !
name kite same ea..
hee~ :)

gadis kurung said...

yup..nme kte same..hehe..nice to know you

wanny ahmad said...

same to me..hope dpt kenal lebih rapat ea.. :)