Sunday, March 27, 2011

AKU DAH JADI 'MAMA'


Assalamualaikum & salam sejahtera for alls..

   Dah lama aku tak tulis entry baru kan. siyesly, aku agak busy. mesti kamu semua miss aku kan2?*hahahha.okay, aku syok sendiri*Apa habaq semua? sihat? Alhamdulilah, aku pun sihat. cuma cuaca kat tempat aku tak berapa sihat.and for sure kat tempat kamu semua pun sama kan2? kejap hujan, kejap panas.. Cuaca dunia pun tak menentu kan? tsunami, gempa sana, gempa sini..ish5.gerun bila pikir hal2 macam nie.mintak jauh lah semua tu kan2. 
 
   today aku nak kongsi perasaan EXCITED aku! perasaan bila dah jadi seorang ibu.okay, FYI now aku dah jadi seorang ibu, mama actually. walaupun tanggungjawab tu berat, tapi aku rasa seronok giler kot.tengok macam mana anak aku membesar, makan, belajar sesuatu yang baru & banyak lagi. aku macam dapat rasakan macam mana perasaan puan emak aku bila jaga aku time kecik2 dulu.anak aku nie 'girl', aku namakan dia SINTA.dia teramat comey okay.bila tengok jew muka dia yang innocent tu rasa cam nak gigit2 jew. hahaahaa.
 
FULLSTOP kejap.
 
    nak tanya nie, kamu semua percaya kew story kat atas tu? percaya? tak? okay. sebenarnya aku TIPU.aku takde anak sebab aku MASIH BELUM BERKAHWIN. so siapa SINTA? jengggg2.*muzik suspen plizzz* sinta nie my new pet, which seekor kura2. aku baru jew beli last week. hehehhhee. tu jew lah entry tuk kali nie. bubye.


p/s: mesti kamu semua nak tengok pic sinta kan2? disebabkan aku nie amat2 baik hati, sweet, baik bla bla bla..*fine.aku mula merepek + perasan* next entry aku upload pic sinta okay! tunggu tau! ^_^

  

-LOVE BUBU-


2 comments:

Hero Kebangsaan said...

hoi..folow my blog akep???

Hilmi Razali said...

salam sejahtera dari MHR.....
MHR baru sahaja menjadi follower blog AKU GADIS KURUNG.....
MHR harap AKU GADIS KURUNG dapat memberikan kerjasama dan sokongan dengan menjadi follower MHR.....
sekian sahaja dari MHR....

http://allaboutmhr.blogspot.com/