Wednesday, June 29, 2011

I'M NOT A GOOD FRIENDS



 Assalamualaikum and hello peepss. How are you? okay? ALHAMDULILAH. dan aku macam biasa jew. minggu yang penuh dengan quiz, assignment, tutorial and bla bla blaaa.Esok dah balik umah! giler happy nie.*heheheh*


TAPI,

  sekarang nie aku benci sangat dengan diri aku! aku bukan kawan yang baik. aku ignorekan kawan baik aku. padahal aku tau dia nak pergi PD, nak amik nursing. tapi, aku sibuk dengan hal aku. dia nak jumpa aku, aku selalu jew busy. I'M REALLY BAD FRIENDS! QAH, i'm really sorry dear. i'm always wishing you the best. Sorry, coz tak sempat nak jumpa.Raya nanti kita jumpa ek! take care yourself, kalau ada pape problem let me know okay! -xoxo-


p/s: qah- she is my best friend since secondary school. I'll miss you dear!

2 comments:

faten suhaida said...

balik minggu ni? alaa..xacinya dia..nak balik jgk.. :(

gadis kurung said...

huhuu.. jgn jlez ek!!