Thursday, July 28, 2011

kanak-kanak ribena

assalamualikum & salam 1 m'sia. maaf. lama aku menghilang. busy menghabiskan cuti mid sem dan menyiapkan assignment yang bagai-bagai. ALLHAMDULILAH,segala assignment dah selesai.selasa lepas, sebagai imbuhan dah siapkan assignment, aku, wawa,lija,siah and atin mula naik giler tuk keluar berseronok. 

cakap manyak pun tak guna, so lets picture talks...
-peace-

bila masing-masing nak jadi bebudak..

atin & siah berangan nak jadi bwg merah & putih. wawa kuciwa tak ley main buai.

'kami geng kurung' p/s: mcm haram jew aku try edit pic


mrenung masa depan yang masih kabur.

dan sekali lagi, owner blog nak bajet pose tomey.. -hehhehe-


2 comments:

tiktok said...

kuo x ajok pon..
pasni saye nk kuo g pulau sekati
awok nk ikot dop?

gadis kurung said...

olo olooo.. abih tue sape yg drive ary tue?? atin ea??
nk ikot r..klu nk g roger2 laaa. huhuhu