Sunday, July 31, 2011

cerita KHAIRUL FAHMI putus tunang & ramadhan

assalamualaikum and hye everyone. apa citer? ok? harap-harap semua okay neh! tadi sedang enak aku berblogwalking, aku terbaca lah blog Cik Dil and guess what? KHAIRUL FAHMI nekad nak putuskan pertunangannya dengan ELIA. terkejut beruk aku. memanglah semua tahu mereka dalam konflik, tapi siyes weyh tak sangka jadi macam nie. TAPI nak wat macam mana kan, dah takde jodoh. tabahkan hati untuk kedua-dua belah pihak.


RAMADHAN dah datang!! so, aku amik kesempatan nie nak ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam, selamat menjalani ibadah di bulan yang mulia ini, dan selamat melawan segala hawa nafsu yang akan mula bermaharajalela. cakap pasal ramadhan, teringat zaman budak-budak dulu.*ehehhehheh* sangat seronok. dulu time puasa nielah, semua makanan nampak sedap giler. dulu time puasa nielah, aku nangis-nangis nak ayah aku belikan baju raya awal-awal.time puasa jugak, aku mula plan dengan member-member nak main mercun bagai. sekarang nie, semua tue jadi kenangan. aku dah besar. dah tak nangis-nangis mintak dibelikan baju raya. *ehehhee* anyway, SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK SEMUA.


p/s: sangat sedih. terpaksa sambut first day puasa kat kolej. ingat nak balik umah tadi, tapi esok ada test ECO. so, terpaksa tabahkan hati.

2 comments:

tiktok said...

slmt berpuasa awok

gadis kurung said...

slamat berpose jugak.