Thursday, August 4, 2011

Berbuka bersama yang terchinta


assalamualaikum and selamat bersahur semua.
macam mana puasa? okay? hehehe. kejap jea kan, hari nie dah masuk 4 hari kita berpuasa. ALLHAMDULILAH, kita masih diberi peluang untuk terus bernafas sehingga saat ini umtuk terus beribadah kepada-NYA.

tinggal satu jea quiz yang perlu aku lalui. after that, aku dah boleh balik umah! hahah. bersiap sedia untuk menghadap juadah berbuka bersama famili terchinta.mmmmuahhh!!! mak pun dah janji dak masak best-best hari nie. HOOOORAYYY..

okay. tu jea modal aku nak update. saje jea nak tunjuk kat korang yang aku boleh berbuka dengan famili hari nie. kuangkuangkuang.

BUBYE - SELAMAT BERIBADAH-

2 comments:

♥ riya ♥ said...

best la dapat berbuka ngan familly . :(

gadis kurung said...

huhhh.. jgn jelez ek.. heheh