Sunday, August 14, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung ^-^ peace

 


assalamualaikum and salam 1malaysia.
huhu. entry kedua tuk hari nie. rajin giler aku,bukannya nak pi baca buku ke apa ke.. tadi aku jenguk blog Cik Syiela O Lala, tengok la cik syiela nie ada join contest kat atas tu. So, tiba-tiba aku jadi gedik nak join jugak.HAHHAAHA.kiranya nie first contest yang aku penah join. arap-arap ada lah tuah ye!

aku dan adik aku (dr kiri)
so, nie lah picture yang aku pertaruhkan. pic nie aku amik time balik kenduri kawin anak sepupu mak aku. sempat pulak aku merengek kat ayah aku nak pi main kat taman mainan.nasib baik lah ayah aku rajin melayan kerenah aku. LOVE U AYAH! that day, aku rasa mcam cute jew*sila muntah ye* bila pakai baju kurung pink. hehhehe. bagi aku lah, berbaju kurung tak halang aku tuk berseronok di taman mainan.apatah lagi aku mmg addicted to baju kurung.
-DONE-

2 comments:

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/