Tuesday, September 20, 2011



   lega. satu paper da lepas. tinggal 4 paper jea lagi. But, its okay. aku ada gap 8 hari before menghadap 4 paper tu. esok as usual, i'm going back to my home sweet home.dan mula berperang, bertempur dengan buku-buku dan nota yang bagai-bagai tu. hahahha.Ya ALLAH, kuatkan hati aku tuk habiskan semua buku-buku dan nota-nota tu.

   sekarang nie aku rasa agak temper! hanset aku yang cikai tahap tak ingat dunia tu da mula meragam. mintak ditukar yang baru. mana lah aku nak cekau duit ni? anyone nak support?? hehheh. gedik jea kau waniey. btw, sabtu lepas aku da berjaya tuk dapatkan novel yang da lama aku intai-intai. novel CINTA KONTRAK. hehhe. siyesly, novel ni sangat-sangat comel giler babun.sakit limpa aku duk gelak sorang-sorang. so, sape-sape yang ada hati nak beli novel nie BETTER korang cepat-cepat cari. TAK RUGI PUN!! hehehe


p/s: tetiba rase rindu kat Prince C.

1 comment:

tiktok said...

untungla ade prince C