Monday, February 28, 2011

"happy 20 years old"
 to me: SALWANI ZAKARIA
   dah tua rupanya aku. dah boleh kawen kan2?*hahhaha, gedik2 jew. si dia pun takde lagi ada haty nak kawen* nie kali ke 3 aku sambut besday without my famili. first year, time aku PLKN, second & third year coz  i'm study at UiTM now..apa2 pun enjoy jea lah kan. dah besar takkan nak nangis2 lagi sebab tak dapat celeb dengan famili.pagi2 lagi time kelas LAW, dah dapat song birthday dari classmate. thank ye! siyesly, aku terharu.SAYANG KAMU SEMUA.& since semalam dah dapat wish dari famili, kawan2.paling terharu member2 PLKN pun still ingat besday aku.tapi, satu jea aku KECEWA. asal prince C tak wish kat aku? dia dah lupa aku ea? okay. aku faham, dia dah ada org lain. tapi aku cuma nak dia wish jea, tak mintak lebih pun. sampai haty dia kan2? *cukup2, aku dah taknak sedey2 sebab dia. aku nak jadi waniey yang baru ye! waniey yang lebih matured dalan hal ehwal perasaan.boleh tak?*

p/s: takde org kew nak belanje aku pizza?hehehheeh..

-LOVE BUBU-

2 comments:

tears said...

kadang2 tak wish tak bermakna tak ingat...so be positive okey..it better than hurting your heart like that...

for pizza..kite tunggu duit rm1oo dulu yea...kih3..:)

cinta sempurna said...

but,certain thing we need to shout it.. & for me, the wish from prince c is somthing that need to shout..


P/s: not 100 okay, just 40.. :)